Ankara'daki baraj doluluk oranları! Yağışların etkisi ile...

Ankara'da bu hafta içi yağışların etkili olması baraj doluluk oranının artmasına neden oldu. ASKİ tarafından yayınlanan baraj doluluk oranı sayesinde kaç olduğu anlık öğrenildi. Peki barajlardaki doluluk oranı ne kadar oldu? İşte cevabı...

Ankara'daki baraj doluluk oranları! Yağışların etkisi ile...
29 Mayıs 2018 Salı 17:44

Ankara'nın baraj doluluk oranı arttı. Hafta içinde yağışların etkili olması nedeniyle oranda artış yaşandı. Peki barajlardaki doluluk oranı ne kadar oldu?

ASKİ'nin verilerine göre, başkente su sağlayan 7 barajda doluluk oranı yüzde 30.10'a ulaştı. ASKİ'nin dijital sensörler ile anlık olarak yaptığı ölçüm raporlarına göre, 28 Mayıs 2017 tarihinde Ankara'daki barajlarda doluluk oranı 469 milyon 644 bin metreküp su ile yüzde 29.60 olarak ölçülmüştü. Bu yıl aynı tarihte yapılan ölçümlere göre su oranı 477 milyon 590 bin metreküp su ile yüzde 30.10 olarak ölçüldü.

İşte ASKİ sayfasındaki o bilgi:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.