İlk Derece Amirlik Sınavı 2 hafta ertelendi

İlk Derece Amirlik Sınav tarihi ne zaman? İl Derece Amirlik Sınavı girişi nasıl yapılır? İlk Derece Amirlik Sınavı ertelendi. Detaylar haberimizde

İlk Derece Amirlik Sınavı 2 hafta ertelendi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Emniyet personelinin gireceği İlk Derece Amirlik Sınavı tarihi ertelendi. Daha önce 15 Kasım 2015 olarak duyurulan sınav tarihi bir duyuru yapılarak 29 Kasım 2015 tarihine çekildi. Ertelemenin gerekçesi açıklanmadı.

Polis memuru, başpolis memuru ve kıdemli başpolis memuru statüsünde görev yapan emniyet personelinin girebileceği İlk Derece Amirlik Sınavı ile ilgili bir erteleme haberi duyuruldu. İlk Derece Amirlik Sınavı Giriş başvurusu nasıl yapılır?

İlk Derece Amirlik SInavı için bir süre önce duyurulan başvuru aşaması bittiği için şu anda başvuru alınmıyor. Ancak gelecek sınav döneminde bu başvuru hakkından yararlanmak isteyen polis memurları, kıdemli başpolis memurları ve başpolis memurları sınav sistemi üzerinden başvuru yapabilecek.

Emniyet personeli bilgi sistemi üzerinden alınan başvurular değerlendirilerek her yıl başvuru ve sınav şartları ayrıca duyurulmaktadır. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.