Açığa alınan polis, amir ve personelin tam isim listesi - 26 Nisan 2017

Emniyet, FETÖ ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle çok sayıda emniyet personelini görevden aldı. 16 Nisan'da gerçekleştirilen referandum sonrasında Emniyet'ten toplam 9 bin 103 personel açığa alındı. Görevden alınan polis, amir ve diğer personelin tam isim listesi haberimizde...

Açığa alınan polis, amir ve personelin tam isim listesi - 26 Nisan 2017
27 Nisan 2017 Perşembe 09:30

15 Temmuz 2016 FETÖ darbe girişimi sonrasında başlatılan ihraç dalgalarına bir yenisi daha eklendi. Kamu kurumlarında görevli ve FETÖ ile ilişkisi bulunan çok sayıda personel görevden alındı. Dün akşam Emniyet'ten yeni bir ihraç dalgası geldi. EGM'den 9103 kişi daha görevden uzaklaştırıldı.

Dün akşam emniyet tarafından açıklama yapıldı ve 9103 Emniyet Teşkilatı mensubu görevden uzaklaştırıldığı kaydedildi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesinden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı;

"667 sayılı “Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin” 2’nci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 9103 Emniyet Teşkilatı mensubu görevden uzaklaştırılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

9 bin 103 Emniyet personeli FETÖ sorusturması kapsamında  açığa alındı. Açığa alınan Emniyet Personelinin isim listesi açıklandı. 

Açığa alinan memurların isimlerini görüntülemek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat - 7 yıl önce
Nereye kadar bu açığa alınmalar