4 bin Özel Harekat Polis alımı sonuçları açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü, 4 bin özel harekat polis alımı sonuçlarını açıkladı. POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezlerine) özel harekat branşında 4 bin erkek polis memuru alım sonuçları belli oldu. Özel Harekat sınav sonuçları ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

4 bin Özel Harekat Polis alımı sonuçları açıklandı
13 Mayıs 2016 Cuma 15:44

Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) özel harekat branşlı 4 bin erkek polis memuru adayı alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı. Emniyet tarafından yapılan açıklamada başarı sıralamasının en yüksek puandan en düşük puana göre yapıldığı belirtildi. 

Emniyet tarafından açıklanan sınav sonuçlarında adaylar, başarı sıralamasına göre en yüksek puandan en düşük puana sıralandı. Emniyet Tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"Başarı sıralaması, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapıldı. Asıl kazanan adaylardan; POMEM'e geçici kaydı sırasında eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteği ile eğitim merkezinden ayrılan veya ilgili mevzuat gereği POMEM öğrencisi olamayacakları sağlık kurulu raporu ile tespit edilenlerin yerine, puan sırasına göre yedek adaylar çağırılacak.

Adaylar sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğünün https://www.egm.gov.tr/ internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr/ internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve sekiz rakamlı doğum tarihini girerek öğrenebilecekler. Bu açıklama, Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliği hükümleri uyarınca adaylara tebliğ niteliğinde olup, sınav sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve adayların kendilerine yazılı tebligat yapılmayacak.

Asıl olarak başarılı olan adaylar intibak eğitiminin başlayacağı 15 Mayıs 2016 Pazar günü saat:17.00'ye kadar planlandıkları Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde hazır bulunacaklar.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. "

Polis Özel Harekat Sınav sonucunu öğrenmek için TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan - 8 yıl önce
Sonuca itiraz edebiliyormuyuz