Emekliye promosyon ne zaman verilecek? Bakan Müezzinoğlu'dan açıklama

Emekliye promosyon hangi tarihte verilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emekliye promosyon ile ilgili önemli açıklamada bulundu. Promosyonları hangi bankalar verecek? Milyonlarca emeklinin beklediği açıklamalar haberimizde.

Emekliye promosyon ne zaman verilecek? Bakan Müezzinoğlu'dan açıklama
25 Ocak 2017 Çarşamba 14:10

Milyonlarca emekli promosyonların ne zaman verileceğini merak ediyor. Arap saçına dönen emekliye promosyon haberlerinde nihayet müjdeli haber geldi. 6 aydır süren belirsizliğe son noktayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu koydu. "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı"nın işleyişiyle ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) il müdürlerinden, video konferans yöntemiyle bilgi alan Bakan Müezzinoğlu, emekliye promosyonun ne zaman verileceğini açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı"nın işleyişiyle ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) il müdürlerinden, video konferans yöntemiyle bilgi aldı. Videolu konferansta bilgi alan Müezzinoğlu, emekliye promosyonları ile ilgili önemli açıklamasını yaptı.
 
Emekliler Promosyonu Ne Zaman Alacak?

Bakan Müezzinoğlu, Ağrı Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Nuri Aktaş'tan çalışmalarıyla ilgili bilgiler alırken, Aktaş'ın bir emeklinin evini ziyaret ettiğini belirtmesi üzerine Müezzinoğlu, "Emeklilerimiz promosyon bekliyorlar mı?" dedi. Aktaş'ın "bekliyorlar" yanıtı üzerine Müezzinoğlu, "İnşallah mart ayında alacaklar." müjdesini verdi.

SGK, birçok banka ile protokol imzalamaya hazırlanıyor. Konu ile ilgili konuşan Bakan Müezzinoğlu," Ziraat, Halk, Vakıfbank, PTT Bank ve özel bankalarla emekli promosyonlarıyla ilgili protokol imzalayacak. 4.2 milyon emeklinin maaş aldığı bankalarla SGK'da toplantı yapılmış, Başbakan Yıldırım'ın açıkladığı promosyon şartları kendilerine anlatılmıştı. SGK yetkilileri, söz konusu toplantıda özel bankaların promosyona ilişkin bir itirazda bulunmadığını, konuyu yetkili organlarından değerlendireceklerini açıklamışlardı." dedi.
 
Yetkililer, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'nun onayından sonra protokol imzalarını önümüzdeki günlerde bitirmeyi planlıyoruz" dediler.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat atik - 7 yıl önce
taşeron kadro yalanmı oldu