Emekliye Promosyon gelecek mi? Bakan Müezzinoğlu açıkladı

Emekliye promosyon geliyor mu? Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan emekliye promosyon açıklaması geldi. Peki emeklilerin merakla beklediği emekliye promosyon ile ilgili son durum ne? İşte Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun konu ile ilgili açıklamaları haberimizde.

Emekliye Promosyon gelecek mi? Bakan Müezzinoğlu açıkladı
14 Ekim 2016 Cuma 20:34

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair merak edilen sorulara yanıt verdi. Müezzinoğlu milyonlarca emekliyi ilgilendiren emekliye promosyon haberleri ile ilgili çok önemli açıklamada bulundu. Peki emekliye promosyon geliyor mu? İşte Bakan Müezzinoğlu'nun konu ile ilgili açıklamaları kamusaati.com adresimizde. 

Emeklilere promosyon
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekliye promosyon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan görüşmeler sonrasında emeklilerin istediği rakamların oluşmadığını ifade eden Müezzinoğlu,"Emeklilerimizi memnun edecek bir rakam değil banka görüşmelerimiz sonucu ortaya çıkan. Bu yüzden bankalarla görüşmeler sürüyor henüz olgunlaşmadı. Bu rakama benim gönlüm tabii ki razı değil." dedi.

Başbakanımız ile konuyu görüşeceğiz

Konu ile ilgili Başabakan Binali Yıldırım ile görüşme gerçekleştireceklerini ifade eden Müezzinoğlu,  "3 yıl için görüşmeler devam ediyor. Ya bir defada ya da 1.yıl 2.yıl diye... Ama biz bir defada olsun isteriz. Şu an söyleyeceğim rakam çok düşük olur. Bekledikleri rakam değil." dedi. 

Emekliye Promosyon ne zaman verilecek?

Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emekliye yatacak promosyonların yıl sonuna kadar  tamamlanacağını ifade etmişti. Elbetteki milyonlarca emekli gün gün promosyonların artık netlik kazanmasını istiyor. Müezzinoğlu önceki açıklamasında, "Emekliye promosyon ücretini yıl sonuna kadar vermiş oluruz" demişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turan akdeniz - 8 yıl önce
emekli 2 maaş ikramiyeyi elinin tersiyle iter ama 3 kuruş promosyonu aylarca bekler