Bakan Ağbal'dan emekliye banka promosyonu açıklaması

Maliye Bakanı Naci Ağbal, emeklilere promosyon ödemesi hakkında, "Emeklililere banka promosyonu ile ilgili konu çalışılıyor, henüz bitmedi." dedi.

Bakan Ağbal'dan emekliye banka promosyonu açıklaması
16 Kasım 2016 Çarşamba 20:17

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Emeklililere banka promosyonu ile ilgili konu çalışılıyor, henüz bitmedi. İnşallah en yakın zamanda bu çalışmaların tamamlanıp, emeklilerimizin bu promosyonu almalarını ben de gönülden arzuluyorum." şeklinde konuştu.

TBMM Genel Kurulunda, Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nın görüşmeleri devam ediyor.

Birinci bölüm üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ağbal, "Emeklilerimiz bizim her şeyimiz. Allah herkese sağlıklı emeklilik nasip etsin." dedi.

Ağbal, banka promosyonları konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun ilgili kurumlarla çalışmalarını sürdürdüğünü, bunlara ilave söyleyecek bir bilgisinin bulunmadığını belirtti.

Ağbal, "Emeklililere banka promosyonu ile ilgili konu çalışılıyor, henüz bitmedi. İnşallah en yakın zamanda bu çalışmaların tamamlanıp, emeklilerimizin bu promosyonu almalarını ben de gönülden arzuluyorum. İnşallah o da en kısa sürede olur." ifadesini kullandı.

Ağbal, hükümet olarak her zaman sosyal kesimlerin refahını artırma, yaşam koşullarını iyileştirme konusunda özel bir hassasiyetlerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.