Türkiye Ekonomisi Rekor Kırdı ! 400 milyon TL'lik yeni fabrika İçin Kollar Sıvandı

Türkiye Ekonomisi Rekor Kırdı ! 400 milyon TL'lik yeni fabrika İçin Kollar Sıvandı, 2020 yılı türkiye ekonomisi, 2020 yeni kurulan fabrika

Türkiye Ekonomisi Rekor Kırdı ! 400 milyon TL'lik yeni fabrika İçin Kollar Sıvandı
Admin
Admin
15 Şubat 2020 Cumartesi 13:27

400 milyon TL'lik yeni fabrika Kuruluyor

Türkiye Ekonomisi Rekor Kırdı ! 400 milyon TL'lik yeni fabrika İçin Kollar Sıvandı

Koronavirüs'ün yaşatmış olduğu hasar kaynaklı Türk seramiğine talep ler rekora uzandı, NG Kütahya Seramik 400 milyon TL paha da fabrika için çalışmalara başladı. Açılacak yeni fabrika sekizinci üretim tesisi olacak

 Türkiye, Çin'e olan talebin azalmasıyla sektördeki gücüne güç katmış oldu.

 Mart ayında Çin'de gerçekleşecek olan seramik fuarının salgın kaynaklı iptal edilmesinden sonra aynı tarihlerde İstanbul'da yapılmaya hazırlanan Unicera Fuarı'na, Avrupa ve Amerika'dan yoğun ziyaretçi beklendiğini dile getirdi.

Bu durum ekonomiz için ilaç çok güzel bir fırsattır ! Fırsatı iyi kullanalım

Kendilerinin de oluşan bu ortamda yeni yatırım planları yapmaya kolları sıvadıklarını açıklayan Erkan Güral, "Kütahya'da 7 olan fabrika sayımızı daha da çoğaltmak için ivediklik ile çalışıyoruz  iki hafta süre de yeni fabrika açıp açmamak konusunda karar vereceğiz.

Hali hazırda bulunan fabrikalarımız yüzde yüz kapasiteyle faliyet gösteriyor. Her şey planladığımız gibi devam ederse 2020 senesi ilk çeyreğinde 350-400 milyon TL'lik bir yatırımla yeni fabrikamızı hayatta olacaktır " dedi.

Koronavirüsün sağlık açısından çok yaralasa da bazı açılardan da fırsatları beraberinde getirdi ,. Türkiye'nin elde etme gücü ve istihdamla önde olduğunun da altını çizdi ve ekledi, "ABD ve Çin ikilisinin ticaret savaşları sebebi ile bizi seramik sektörü açısından iki pazarda damühim fırsatlar bekliyor. Virüs salgını nedeniyle oluşan kriz ortamı, dünya ticaretini çok  derinden etkiledi. Çin'e verilen siparişler hızla ülkemize kaymaya başladı. Avrupalı ve Amerikalı firmaların tamamı önlem  ve  virüsten korkmaları kaynaklı Türkiye'ye sığınıyor. Türkiye rekabet gücü çok iyi bir ülkedir'' diye aktardı.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.