Erol Mütercimler yorumu: SEÇİMDEN SONRA DOLAR 11 TL OLUR MU?

Erol mütercimler TV 5 kanalındaki canlı yayında yine yaptı yapacağını...Dolar 11 tl olurmu safsatası..!

Erol Mütercimler yorumu: SEÇİMDEN SONRA DOLAR 11 TL OLUR MU?
Admin
Admin
26 Şubat 2019 Salı 00:49

Erol Mütercimler TV5 kanalında katıldığı bir programda yine enterasan şeyler söyledi.Dolar 11 TL olabilir diyen Erol Mütercimler serbest piyasaya dikkat çekti.Program sunucusunun bir dolar öngörünüz varmı sorusuna Erol Mütercimler ilginç bir açıklama yaptı ve doların 11 TL de olabileceğini söyledi!

Seçimden sonra doların 11 TL olabileceğini söyleyen Mütercimler,Doların 7,5 tl olmasına bile bu ülke dayanamadı ona nasıl dayanacak dedi.Program sunucunun ısrarla dolar 11 TL olursa ne olur sorusuna yanıt vermeye çalışan Mütercimler söyle dedi: " Venezuella ve İran örneklerine bakalım,hatırlayın İran Cumhurbaşkanı Ruhani ne demişti,ABD bize 4 aşamalı bir politika uyguluyor,1.Ekonomik ambargo 2.İç karışıklık 3.İç Savaş sonrası ise Bölünme!,Aynı program 12 eylül Türkiye'sinde uygulandı"dedi.

Erol Mütercimler şuandaki iktidarın yanlış politikalarını da eleştirdi.Eğer siz tarımı çökertti iseniz,hayvancılığı çökertti iseniz,sanayiyi çökertmiş iseniz yani kısacası istihdamınız yok,üretiminiz yok,ihracatı neyle yapacaksınız diye sordu..

DOLAR GERÇEKTEN 11 TL OLUR MU?

Kamusaati.com olarak kesinlikle Erol Mütercimler'e katılmıyoruz.Dolar zaten gördüğü göreceği en yüksek noktayı gördü..Bu noktadan sonra zaten dolardaki ufak bir kıpırdanma bile memleketimiz için sorun olacaktır.Bizim öncelikli görevimiz memleketimize,esnafımıza,sanayicimize kısaca halkımıza sahip çıkmak olmalı.Bu tür saçma sapan tahminlerle vatandaşı ne korkutmaya ne de ürkütmeye kimsenin hakkı yok.Dolar 11 tl olması bir hayalden öteye gidemez.

Gezi ile Türkiye'nin önünü kesmek istediler olmadı,satılmış ordu personeli ile darbe yapmaya çalıştılar olmadı,Fetö denen hain örgütle Türkiye'ye makas atmak istediler olmadı,pkk nın en kirli hallerini bu dönemlerde gördük yine başaramadılar..Şimdiler de ise yapmak istediklerini ekonomik savaşla başarmak istiyorlar.Üzgünüm ama hayır,bu ülke size alıştı artık.Geçit olmayacak,halkı kandıramayacaksınız.Umarım Erol Mütercimler kardeşimizde, ekonomi ile bizi tehdit eden güçlerin yanında olmaz...

KAYNAK: KAMUSAATI.COM

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.