Eminevim İle Herkes Ev Sahibi Olabilecek

Eminevim İle Herkes Ev Sahibi Olabilecek

Eminevim İle Herkes Ev Sahibi Olabilecek
15 Ekim 2016 Cumartesi 17:02


Uzun yıllardır vatandaşları kolay yoldan konut ve araba sahibi olmasına aracılık eden Emin Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eminevim, yepyeni projeler ile insanların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle dar gelirli aileler için bulunmaz bir nimet olan bu projeler için harekete geçebilirsiniz. Eminevim, şehir farkı gözetmeksizin Türkiye’nin her bölgesine hizmet götürmeyi sürdürüyor.
Vatandaşların kolay yoldan konut sahibi olabilmeleri için yeni yöntemler hakkında bilgi veren Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri, kısa bir süre içerisinde çok sayıda kişinin ev sahibi olabileceğini belirtmeye devam ediyor.
Eminevim’in 25 yıldır uygulamış olduğu politika sayesinde tabandaki vatandaşların ev sahibi olma hayali günden güne artıyor. Eminevim’den ev almak isteyen bireyler 40, 60, 80 ve 100 kişilik gruplar halinde aracı şirket tarafından bir araya getirilir. Bu gruplardaki kişilerin ödediği aylık tutarın toplamı bir konut bedeline denk düşer. Sistemde bulunan tüm taksit seçenekleri faizsiz ve vade farksız olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sistemde kimin ev sahibi olacağı her ay noter huzurunda yapılan çekişin ardından belli olur. Kişi almak istediği evin tutarını kendi belirler ve her ay ne kadar taksit ödeyeceğine kendisi karar verir. 100 bin TL’ye vade farksız 900 TL taksit fırsatı, Eminevim’in şu anda devam eden en önemli kampanyası olarak karşımıza çıkıyor.
Eminevim, toplumun orta gelirli kesiminde yer alan kişilere özel organizasyon ve projelerini sürdürüyor. Bu projenin asıl  amacı alt kesimi otomobil ve ev sahibi yapmak. Eminevim’in şu ana kadar 90 bin kişiyi ev ve araba sahibi yaptığı bilinmektedir. İçinde yaşadığımız toplumda dar gelirli ailelerin ev sahibi olma hayali Eminevim konut projeleri sayesinde gerçeğe kavuşuyor. Her geçen gün teslimat sayısını arttıran Eminevim, Türkiye'nin her bölgesinde bulunan vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor.
Vatandaşlar peşinatlı ve peşinatsız seçenekler arasından tercihini yaparak 120 aya varan taksitlendirme fırsatından faydalanabiliyor. Seçilen taksit sayısının o grupta yer alan birey sayısı olduğu mutlaka göz önünde bulundurulmalı ve bu doğrultuda tercih yapılmalıdır. Sistemde her ay bir ev parası birikir ve noter huzurunda yapılan çekilişin ardından bir vatandaş ev sahibi olur.
Bu yeni sistem sayesinde ev sahibi olmayan vatandaş kalmayacak. Günümüzde asgari ücretle geçinen dar gelirli ailelerin içinde bulunduğu durumu herkes biliyor. Ev sahibi olma hayalini günden güne arttıran dar gelirliler için yepyeni kampanyalar hazırlanıyor. Eminevim yetkilileri çok kısa bir süre içerisinde bu kampanyaları vatandaşlara sunarak onların derdine çare olabilecek.
Sizde ev sahibi olmanın hayali içerisinde yaşıyorsanız, Eminevim yetkilileri ile irtibata geçebilir ve hayalinize kavuşabilirsiniz. Eminevim Türkiye'nin her bölgesindeki vatandaşlara ulaşarak onların konut ve araba sahibi olmasını hedefliyor.
Kaynak: Emlak Gündem
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.