ASELSAN'da ön anlaşma imzalandı

Suudi Arabistan'da kurulacak ortak şirket için ASELSAN ve Taqnia DST arasında ön anlaşma imzalandı.

ASELSAN'da ön anlaşma imzalandı
23 Kasım 2015 Pazartesi 22:20

Suudi Arabistan'da kurulacak ortak şirket için ASELSAN ve Taqnia DST arasında ön anlaşma imzalandı.

ASELSAN Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan'da, Suudi Arabistanlı Taqnia DST ve ASELSAN ortak şirket kurmak için ön anlaşma imzaladı. 

ASELSAN geçen haziran ayında yazılı açıklama yapmış ve iki taraf daha önce mutabakat muhtırası imzalandığını bildirmişti.
Suudi Arabistan Türkiye Büyükelçisi Yunus Demirer'in de katıldığı ve Riyad'da imzalanan mutabakat muhtırası, Taqnia Savunma ve Güvenlik Teknolojileri Şirketi Genel Müdürü Dr. Hamad Alyousefi ve ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Şener tarafından imzalanmıştı.

İletişim sistemleri alanında hizmet veren Taqnia, 2011 yılında kurulmuştur.

ASELSAN tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklama şöyledir:

"ASELSAN ve TAQNIA DST şirketi arasında Suudi Arabistan'da ortak şirket kurmaya yönelik çerçeve ön anlaşması dün Savunma Sanayi Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir ve KACST Başkanı Prens Dr. Turki Saud Bin Mohammed Al-Saud şahitliğinde imzalanmıştır.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.