7 Kasım Cumartesi çeyrek altın kaç lira oldu? altın düşecek mi? Döviz Kurları Euro ve Dolar kaç lira? BIST100

7 Kasım Cumartesi Güncel altın fiyatları Altın ne kadar oldu? Döviz kurlar 7 Kasım Cumartesi Dolar kaç lira Çeyrek altın, gram altın fiyatı ve küçük altın ons fiyatı 7 Kasım Cumartesi çeyrek altın kaç lira oldu? çeyrek altın düşecek mi? Küçük altın kaç lira? küçük altın düşecek mi? Borsada durum ne? Bıst 100 artan hisse senetleri düşen hisse senetleri hangisi?

7 Kasım Cumartesi çeyrek altın kaç lira oldu? altın düşecek mi? Döviz Kurları Euro ve Dolar kaç lira? BIST100
Kamusaati
Kamusaati
07 Kasım 2020 Cumartesi 16:42

Geçtiğimiz haftalarda 455 liraya kadar düşen gram altın ardından yaşanan yükselişle tekrar 520 lira seviyesine yükseldi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, 7 Kasım Cumartesi günü altın fiyatları ne durumda? Dolardaki yükseliş sürüyor euro ve dolar kaç lira lira oldu?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Bigpara’dan alınan güncel altın fiyatları verilerine göre altının gramı bugün 520 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altın fiyatı ise dünya çapında 1.915 dolarda yer alıyor.

ÇEYREK ALTIN Kaç Lira ?

Altında yaşanan artış nedeniyle takı amaçlı altın alanların çeyrek altın yerine gram altına yöneldiği günlerde çeyrek altın alış fiyatı 836 TL olarak belirlenirken satış fiyatı ise 853 TL’de konumlandı.

CUMHURİYET ALTINI Kaç Lira?

Yüksek miktarda alım yapanların sıklıkla tercih ettiği cumhuriyet altını ise aynı gün 3 bin 443 liradan alınıp 3 bin 477 liradan satışa sunuluyor.

Dolar Kaç lira? Yükselecek mi? Dolar neden düşmüyor?

Ekim ayına 7,74 lira ile başlayan Amerikan Doları kuru, 14/09/2020 tarihinde 7,4451 lira ile son bir ayın en düşük, 09/10/2020 tarihinde ise 7,9571 lira ile son bir ayın en yüksek değerine ulaştı. Geçtiğimiz hafta %1,20 değişim gösteren Amerikan Doları kuru şu an 7,8827 liradan işlem görüyor.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.