2020'de hangi yatırım aracı kazandıracak?

Stratejistlere göre, 2020'de hangi yatırım aracı daha çok kazandıracak? En İyi Yatırım Aracı Nedir ? Sizin için derledik..

2020'de hangi yatırım aracı kazandıracak?
Admin
Admin
09 Şubat 2020 Pazar 20:14

Stratejistlere Göre, 2020'de Hangi Yatırım Aracı Kazandıracak?

2020 yılı sonunda beklenen enflasyon tahminin ve merkez bankasının açıkladığı tahminin yüzde 9,6 olması beklenmektedir. B süreçte ise  ekonominin yüzde 4,5 artış yaşanacağı ve cari açığın milli gelir arasında payının yüzde 1,8 ve dolar/TL'nin 6,39 seviyesinde olacağı öngörüsüne  bulundu.


Stratejistlere göre, 2020'de hangi yatırım aracı  daha çok kazandıracak? En İyi Yatırım Aracı Nedir ? Sizin  için derledik..

- "Türkiye ekonomisi 2020 yılında hedeflenen plan ve stratejiler neticensinde yeni bir toparlanma sürecine girmiştir.

Türkiye Ekonomisi için 2020 yılının, hazırlanma senesi olmasının istendiği aktarılan stratejistlerin raporunda ise borsada, TL'nin görece istikrarlı bir görünüm de ilerlemesi ve ülkemiz ekonomisi risk potansiyelinin azalması gibi etkenler ile Borsa İstanbul'un orta-uzun aylarda önemli bir getiri potansiyeli taşıdığının bilinmesi ve endeksin 2020 yılı sonlarında 140.000 ve üstü ayarlara hareketlenmesinin görülebileceği açıklandı.

Altında ise 300 320 seviyelerinde devam edeceği yaz aylarında yükselen altın fiyatlarının bu dönemde de yine artış kaydedeceği belirtildi.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.