Via Gayrimenkul borsa kotundan çıkarıldı

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, borsa kotundan çıkarıldığını KAP'ta yayımlanan açıklamasıyla duyurdu.

Via Gayrimenkul borsa kotundan çıkarıldı
27 Temmuz 2016 Çarşamba 11:52

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ payları borsa kotundan çıkarıldı. Via Gayrimenkul borsadan çıkarıldığını KAP'ta yayımladığı açıklama ile duyurdu.

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) dün haftalık bülteninde duyurulan kararı ile Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin payları borsa kotundan çıkarılmıştır." ifadelerine yer verdi.

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Aydın Seyman, Mayıs 2016'da gerçekleşen halka arz için "VIA Gayrimenkul, 2016'in başından bu yana yapılan toplam 8 halka arzın en büyüğü. 2 bin 455 yatırımcı işlem yapacak fakat son 1 yıldır hiç işlem yapmamış 450 yatırımcı bu halka arzdan hisse alarak VIA'ya ortak oldu" değerlendirmesini yapmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.