Vestel, 3. Havalimanı ihalesini kazandı

Toshiba'nın TV birimini satın alma potansiyeli ile gündemde bulunan Vestel, İstanbul'daki 3. Havalimanı'nın bir yıl süren bilgilendirme ekranları ihalesini kazandı.

Vestel, 3. Havalimanı ihalesini kazandı
11 Nisan 2017 Salı 13:18

İstanbul'daki 3. havalimanının bir yıl süren bilgilendirme ekranları ihalesini Vestel kazandı. Konuyla ilgili Vestel'den yazılı açıklama geldi. Açıklamada bu alanlarının uçuş bilgilendirme ekranları yeni havalimanında kontuar ve kapıların olduğu alanlarda, havalimanı girişinde ve bekleme alanları olduğu belirtildi.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, "Sektöre özel endüstriyel bir ürün olan bu ekranlar, uçuş saatlerinden kapı ve kontuar bilgilerine kadar tüm bilgileri yolculara kesintisiz aktaracak" diye konuştu.

İhaleyle ilgili başka bir detay ise verilmedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.