Okul servisi için velilere uyarı!

Okulların açılışına az bir zaman kala çocuğunun okul servisi ile okula gidip gelmesini isteyen velilere uyarı yapıldı.

Okul servisi için velilere uyarı!
13 Eylül 2016 Salı 11:48

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, çocukları için tercih edecekleri okul servislerinin korsan ve yardımcı personeli olmayan servis araçları olmaması konusunda velilere uyarıda bulundu.

Okulların açılmasına çok az bir zaman kala çocuklarını okula gönderirken okul servisi tercih edecek olan veliler için yazılı açıklamada bulunan TESK Genel Başkanı Palandöken şu uyarıda bulundu:

Mutlaka yardımcı personel bulunmalı

"Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha güvenli bir eğitim ve öğretim alması için mutlaka yardımcı personeli bulunan ve ilgili mesleki odaya kayıtlı olan 60 bin 799 servis araçlarından birinin tercih edilmesi doğru olacaktır. Kesinlikle korsan ve yardımcı personeli olmayan servis araçlarından uzak durulmalı. Korsan servislerin biz ucuza taşırız tuzağına düşmesinler. Ayrıca servislerde rehber personel bulundurmayan araçlar mutlaka Servis Araçları Odasına bildirilmeli. Emniyet yetkililerimiz de yapacakları denetimlerle evlatlarımızın can güvenliğini sağlamalı."

Mutlaka bilgi edinin

"Evlatlarımızın sağlıklı beslenebilmesi için hijyen koşullarına dikkat eden esnaflarımızdan gıda ürünlerini temin edin. Seyyar olarak, açık tezgahlarda sağlıksız ve denetimsiz olarak okul çevrelerinde satış yapan kişilerin mutlaka denetlenmesi ve bu satışların önüne geçilmesi gereklidir. Çocuklarımız da sağlıksız beslenme ve açıkta yapılan satışlar konusunda mutlaka bilgilendirilmeli." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.