Metin Gündoğdu: Ödemeler haftaya hesapta

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 2009 yılından itibaren kesintisiz olarak ödenen fındık alan bazlı gelir desteği ödemelerinin bu yıl 3 Nisan’dan itibaren yapılacağını duyurdu.

Metin Gündoğdu: Ödemeler haftaya hesapta
25 Mart 2017 Cumartesi 15:44

Alan bazlı gelir desteği ödemeleri 3 Nisan’da başlayacak.

2009 yılından itibaren kesintisiz olarak ödenen fındık alan bazlı gelir desteği ödemeleri bu yıl da veriliyor. 2016 mahsulü fındık alan bazlı gelir desteği ödemeleri 3 Nisan’dan itibaren fındık üreticilerinin hesabında olacak.

Desteğin dekar başına 170 TL olarak ödendiğini belirten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada “Ordu’da 120 bin üreticiye ödenecek olan desteğin miktarı yaklaşık 300 milyon TL’dir. Bu destek hem fındık üreticilerimize önemli bir katkı sağlıyor, hem de şehir ekonomisini canlandırıyor. Çiftçi olsun olmasın, tüm Ordulu hemşehrilerimiz alan bazlı gelir desteği uygulamasından fayda görüyor.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.