Kripto Para Dünyasında Geçen Hafta Yaşananlar

Kripto Para Dünyasında Geçen Hafta Yaşananlar
15 Ağustos 2018 Çarşamba 09:10

Kripto para dünyasında meydana gelen aşağı yönlü ivmelenme geçtiğimiz hafta boyunca devam etti. Bu haftanın ilk gününde ufak bir yükseliş gözlemlense de düşüş trendi pek çok kripto para için devam edecek gibi gözüküyor. Haftanın dikkat çeken kripto para birimleri arasında her zaman olduğu gibi piyasanın ilk göz ağrısı olan bitcoin ve onun en yakın rakibi ethereum vardı. EOS ve Augur’da dikkat çeken kripto para birimleri arasında yer aldı.

Geçen Hafta Bitcoinde Neler Yaşandı?

Bitcoin için ay başından itibaren devam eden düşüş trendi geçtiğimiz haftada devam etti. Şu aralar satışların yoğun olduğu özellikle de uzmanların panik satışlarına karşı uyardığı bitcoinde seviyelerin bir süre daha 6000 dolar bandında olması bekleniyor. 8400 dolar seviyesinde ipleri eline alan ayı piyasası bu düşüşü 6000lere kadar sürdürdü. 6000 dolarda önemli bir destek noktası bulunan BTC’nin bu desteğin altına düşmesi durumunda 5800$ desteğinin dikkat çekeceği de söylenenler arasında.

Geçen Hafta EOS’da Neler Yaşandı?

25 dolar seviyelerine kadar çıkmış olan EOS için aşağı yönlü ivmelenme uzun zamandır devam ediyor. Pek çok kripto para biriminin düşüşe girdiği süreçte istikrarını bozmayan EOS, nisan ayından beri aşağı yönlü hareketini devam ettiriyor. 3 dolar ile 6 dolar aralığında değişken fiyat bandının bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Kripto para biriminin yeniden yükselişe geçebilmesi için ise en azından 6,5 dolar seviyesinde bir kırılma yaşanması gerekiyor.

Geçen Hafta Ethereum’da Neler Yaşandı?

Bitcoinin en yakın rakibi olarak görülen ethereum da düşüşe devam eden kripto para birimleri arasında yer alıyor. 07.08 tarihinde başlayan düşüş yeniden ayıların piyasaya hakim olmasını sağladı. Şu an düşüş trendi devam eden ethereumda ani çıkışlar her zaman mümkün. Pek çok hafta düşüş trendini ani yükselişleri ile kırmaya çalışan ETH yeniden bir kırılma yaparak şaşırtabilir. Şimdilik panik satışlarından nasibini alan ethereum tarafından aynı zamanda alım fırsatını düşüncesi ile hareket eden yatırımcıları da gözlememek mümkün.

En son kripto para analiz haberleri için coinmoz.com

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.