Kıdem tazminatında Avusturya modeli!

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Çalışma Bakanlığı'nın kıdem tazminatı konusunda Avusturya modelini uygulamayı düşündüğünü ve konuyu yerinde incelediğini kaydetti.

Kıdem tazminatında Avusturya modeli!
31 Mayıs 2016 Salı 08:45

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, kıdem tazminatı konusunda açıklamada bulundu. Özdebir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın kıdem tazminatı için Avusturya modeli düşündüklerini ve konuyu yerinde incelediklerini belirtti.

Çalışma Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğünü ve daha önce kendilerinin de önerdiği Avusturya modelinin benimseneceği izlenimini aldığını ifade eden Özdebir, kıdemin işverene yüzde 8 olan maliyetini de yarıdan fazla indirecek bir formül geliştirildiğinin kendisine iletildiğini kaydederek "Bizim gündeme getirdiğimiz Avusturya modelini yerinde incelemişler. Bu modeli herhalde gerçekleştirecekler" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.