İstanbul'lulara bayramda ulaşıma yüzde 50 indirim

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Saraçhane'de bulunan belediye binasında gerçekleşen haziran ayı birinci oturumu, Ramazan Bayramı'nda trafiği rahatlatmak için toplu taşımada yüzde 50 indirim yapılmasına karar verildi.

İstanbul'lulara bayramda ulaşıma yüzde 50 indirim
14 Haziran 2016 Salı 09:57

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Saraçhane'de bulunan belediye binasında gerçekleşen haziran ayı birinci oturumu, Ramazan Bayramı'nda trafiği rahatlatmak için toplu taşımada yüzde 50 indirim yapılması için 'Teklif karar' oylamaya sunularak oy birliği ile kabul edilmesi kararlaştırıldı.

Ramazan Bayramı'nda özel araç kullanımı azaltılarak trafiğin rahatlaması amacıyla sunulan ve oy birliği ile kabul edilen 'teklif karar'a göre 5-7 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’daki, İETT ve özel halk otobüsleri, Otobüs AŞ, metrobüs, şehir hatları vapurları, toplu taşıma entegre özel deniz motorları, metro, tramvay, hafif metro ve füniküler yüzde 50 indirimli olarak hizmet sağlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.