Hükümetten Gençlere 2 Büyük Müjde!

Hükümet'ten gençlere büyük bir müjde geldi. Hükümet, gençlerin GSS prim borçlarını silecek. Ayrıca lise ve üniversiteyi bitern gençlerin 2 yıl boyunca GSS giderleri devlet tarafından karşılanacak.

Hükümetten Gençlere 2 Büyük Müjde!
25 Aralık 2015 Cuma 23:08

Hükümet'ten gençlere büyük müjde geldi. Hükümet, gençlerin Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarını silecek. Üniversite ve liseyi bitirenler gençlerin 2 yıl boyunca GSS giderleri devlet tarafından karşılanacağı belirtildi. 5 milyon kişinin prin borcunun bulunduğu ve bunların büyük çoğunluğunun gençler olduğu biliniyor. 

Gençlerin Genel Sağlık Sigortası prim borçlarının Hükümet tarafından sıfırlanacağı duyuruldu. Üniversite ve lise mezunu gençlerin 2 yıl süreyle sağlık sigortası gelirlerinin devlet tarafından karşılanacağı belirtildi. Hükümetin vaat ettiği 2 uygulamayı kısa süre içerisinde gerçekleştirmesi bekleniyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın konu ile ilgili çalışmaları yürüttüğü belirtilirken, Eylem Planı içerisindeki düzenlemenin 21 Mart'a kadar gerçekleştireceği ifade ediliyor.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Verilen sözler tutuluyor.