Genç girişimcilere 150 bin TL hibe

TÜBİTAK'ın Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programına ön başvurular başladı. ‘Hayal et, harekete geç!’ sloganı ile genç girişimcilerin başvuru yapması bekleniyor. İşte genç girişimci hibe desteği bilgileri...

Genç girişimcilere 150 bin TL hibe
12 Mayıs 2017 Cuma 12:32

2015 yılında başlatılan ve halen devam ettirilen TÜBİTAK'ın Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı yeniden yapılandırıldı. Genç girişimciler tarafından 1512 olarak bilinen programının ön başvuruları başladı. 

İsim ve içerik değişikliği ile yeniden kurgulanan BiGG Programı, TÜBİTAK’la birlikte girişimcilere destek verecek başka kuruluşları da bünyesinde topladı. Bu programı uygulayan kuruluşlar, girişimcilere birçok ilde iş rehberliği, girişim kampları, eğitimler, ön kuluçkalık gibi hizmetler sağlayacak. İş fikirlerini bu hizmetlerden faydalanarak geliştiren girişimci adayları, hazırlayıp ön onay aldıkları iş planlarıyla TÜBİTAK’a başvurup 150 bin TL’ye kadar olan hibe desteğinden yararlanabilecek.

‘Hayal et, harekete geç!’ Sloganı ile başlatılan BİGG Programı hakkında bilgi almak ve 1.Aşama başvurusunu yapmak için bigg.inventist.gen.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.