EPDK'dan açıklama: 30 eylüle kadar zam yok!

EPDK, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde elektriğe zam yapılmayacağını açıkladı.

EPDK'dan açıklama: 30 eylüle kadar zam yok!
30 Haziran 2016 Perşembe 16:02

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapılan açıklamada, 1 Temmuz-30 Eylül 2016 tarihleri aralığındaki elektrik fiyatlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde elektrik faturalarına yansıyacak bir fiyat artışının söz konusu olmadığı bildirildi.

EPDK, Kurum, üç ayda bir yayınladığı tarife tablolarıyla mesken, sanayi, ticarethane gibi farklı tüketiciler için elektrik bedellerini belirliyor.  Elektrik fiyatlarına en son yıl başında yüzde 6,8 oranında zam yapılmıştı.

EPDK tarafından yapılan açıklamada: 

"2016 yılının üçüncü çeyreğine (1 Temmuz 2016-30 Eylül 2016) ilişkin tarife çalışmaları tamamlanmıştır. Vatandaşlarımızın nihai elektrik faturalarına yansıyacak bir fiyat artışı söz konusu değildir." denildi ve "Vatandaşlarımızın nihai elektrik faturalarına yansıyacak bir fiyat artışı söz konusu değildir." ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.