Elon Musk'tan üçüncü dünya savaşı açıklaması

SpaceX ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk, 3. dünya savaşına yönelik açıklama yaptı.

Elon Musk'tan üçüncü dünya savaşı açıklaması
12 Mart 2018 Pazartesi 16:28

SpaceX ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk, SXSW konferansında konuşma yaptı. Konuşmasında üçüncü dünya savaşı durumuna değinen Musk, bu şavaşın karanlık çağlara yol açabileceğini ve uzayda kurulacak üslerin bu savaş sonrasında yenilenme için faydalı olacağını söyledi.

Şirketin gezegenler arası seyahat yapacak olan gemisinin gelecek yıl uçuş testlerine başlayabileceğini belirten Musk, “Uygarlığı geri getirmek için bir yerlerde insan uygarlığının bir tohumunun yeterli olduğundan emin olmak istiyoruz ve belki de karanlık çağların uzunluğunu kısaltmak istiyoruz. Sanırım bir ay üssü ve belki de yeryüzünde hayatın yeniden canlandırılmasına yardımcı olabilecek bir Mars üssü gerçekten önemli olacaktır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.