Dolar ve Euro fiyatları güne nasıl başladı?

Dolar ve Euro güne nasıl başladı. Serbest piyasada dolar ve euro 3 Şubat Çarşamba gününde ne kadar oldu. Küresel piyasalarda döviz açılış fiyatları ne durumda? Detaylar haberimizde..

Dolar ve Euro  fiyatları güne nasıl başladı?
03 Şubat 2016 Çarşamba 09:17

Serbest piyasada Dolar ve Euro güne dengede başladı. Amerikan Doları alış fiyatı güne 2.9594 TL başlarken, Euro güne 3,2316 TL ile başladı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) piyasaya sürdüğü dolarları geri çekmesinin ardından, dolarda yükseliş olmuştu. 1 yıl içerisinde 1,8 TL'den 3 TL'ye kadar çıkan Amerikan Doları Euro'yu geçecekti. Petrol fiyatlarındaki düşüş Amerikan Dolarına etki ederken, önümüzdeki günlerde ne kadar olacağı merak ediliyor.

Amerikan Doları ve Euro güne dengede başladı. 3 Şubat 2016 Salı günü Serbest Piyasada Döviz Açılış Fiyatları şu şekilde;  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.