Boydak, TÜSİAD üyeliğinden istifa etti!

Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, TÜSİAD üyeliğinden istifa etti.

Boydak, TÜSİAD üyeliğinden istifa etti!
04 Nisan 2016 Pazartesi 16:21

Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, yaptığı yazılı açıklamayla TÜSİAD üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Memduk Boydak, TÜSİAD, yönetim kurulu toplantılarına ve faaliyetlerine katılamadığı için TÜSİAD üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Yapılan yazılı açıklamada, Memduh Boydak'ın istifası nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevini Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Erol Bilecik'in üstlendiği belirtildi. Açıklama şu şekildedir:

"Sayın Memduh Boydak, Yönetim Kurulu'nun toplantı ve faaliyetlerine hali hazırda iştirak edemiyor olması nedeniyle Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifa etmiştir.

2013-2014 Dönemi Yönetim Kurulu'nda görev alan ve 2015- 2016 Dönemi Yönetim Kurulu çalışmalarını Mart ayına kadar sürdüren Sayın Memduh Boydak'a özverili çalışmaları ve değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Memduh Boydak'ın istifası nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevini Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Erol Bilecik üstlenmiştir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.