Bakan Özlü'den KOBİ destekleri için uyarı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, KOSGEB'in verdiği destekler için yazılı açıklama ile adaylara uyarıda bulundu.

Bakan Özlü'den KOBİ destekleri için uyarı
19 Aralık 2016 Pazartesi 16:29

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) verdiği KOBİ destekleri için önemli bir uyarı yaptı.

KOSGEB'in tüm destek ve hizmetlerinin aracısız ve ücretsiz olduğunu belirten Bakan Özlü, yazılı olarak yaptığı açıklamada "KOBİ'lerimiz resmi kanallar dışında yapılan herhangi bir açıklama ya da tekliflere itibar etmemelidirler. 50 bin TL kredi faiz desteği sadece KOSGEB üzerinden verilmektedir. Cep telefonlarına gelen kredi faiz destek içerikli mesajlara itibar edilmemelidir. KOSGEB kredi faiz desteği için başvurular KOSGEB'in resmi web sitesi http://sifirfaiz.kosgeb.gov.tr adresinden yapılmaktadır. KOSGEB veri tabanı için kullanıcı kodu ve şifrenizi hiçbir şahıs, kuruluş ve bankalarla paylaşmamanız önem arz etmektedir." diyerek uyarıda bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.