Bakan Elvan'dan rekor talep açıklaması: Milyarlara ulaştı

​Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, projede rekor talebe ulaşıldığını açıkladı. Beklentilerin çok üzerinde olduğuna vurgu yapan Elvan, Cazibe Merkezleri Programı için 23 milyar talebe ulaştıklarını bildirdi.

Bakan Elvan'dan rekor talep açıklaması: Milyarlara ulaştı
24 Şubat 2017 Cuma 11:57

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı'na ilişkn önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Binali Yıldırım'ın Cazibe Merkezleri Programı'nı açıklamanın ardından proje için beklenilen talep tutarı 23 milyara ulaştı.

Elvan, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Bu çerçevede 23 ilimizi kapsayan bu projeyi başlattık. Cazibe Merkezleri Programı için beklentimizin oldukça üzerinde bir taleple karşılaştık. Dün itibarıyla 23 milyar lira tutarında bir talep geldi. Toplam proje tutarı 23 milyar liraya ulaştı. Ön talep 21 milyar liraydı. Resmi talepleri 20 gün önce almaya başladık. Bugün itibarıyla 23 milyara ulaştık. Bu da beklentimizin oldukça üzerinde."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.