Avrasya Tüneli ve Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna yaklaşıldı. Bayrama iki gün kala yoğun trafiğin yaşandığı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Köprü ve tüneller ücretsiz mi, geçiş ücreti ne kadar? İşte cevabı...

Avrasya Tüneli ve Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi olacak?
23 Haziran 2017 Cuma 17:30

2017 Ramazan Bayramına iki gün kala vatandaşlar  köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağını merak ediyor. Bu nedenle açıklama yayınlayan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını duyurdu. 

23 Haziran Cuma gününü 24 Haziran’a bağlayan gece yarısından, 28 Haziran sabah saat 07.00’ye kadar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ayrıca otoyollar ücretsiz olacak. Ama Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli için aynı durum geçerli değil. 

Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi?

Hizmete açılmasının birinci yılı olan Osmangazi Köprüsü Ramazan Bayramında ücretsiz olmayacak. Osmangazi Köprüsü’nden geçmek isteyen otomobiller 65 lira 65 kuruş ödeyecek. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bayramda ücretsiz mi olacak?

Osmangazi Köprüsü gibi Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçişlerde ücretsiz olmayacak. Otomobiller bayramda 12 lira 20 kuruşa geçiş yapacak.

Avrasya Tüneli'nden geçiş bayramda ücretsiz mi?

Hizmete açılmasının daha birinci yılını doldurmayan Avrasya Tüneli'nden geçişlerde de vatandaşlar ücrete tabi tutulacak. 20 Aralık'ta açılan tünelden geçen otomobiller 16,60 lira, minibüsler ise 24,90 lira ödeyecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.