Avea TTNET ve Tivibu kapatılıyor

Türk Telekom tüm şirketlerini tek çatı ve tek marka altında yürütme kararı aldı. Karar yakında uygulamaya geçecek.

Avea TTNET ve Tivibu kapatılıyor
10 Kasım 2015 Salı 11:34

 Dünyadaki benzerlerini inceleyerek şirketlerini tek çatı altında toplama kararı alan Türk Telekom, Avea, TTNET ve Tivibu markalarını kapatmaya hazırlanıyor. Bundan böyle tüm markalar Türk Telekom çatısı altında hizmet verecek. Nisan ayındaki 4.5G lansmanından önce gerçekleştirilmesi planlanan geçişle Türk Telekom yeni sürece çok daha farklı girmeyi amaçlıyor. 

Türk Telekom yeni dönemde hizmet ayrımını yalnızca bireysel ve kurumsal olarak yapacak. Bu kapsamda oluşturulacak yönetim, pazarlama ve teknik ekipler de yalnızca bu amaca hizmet eden profesyonellerden oluşacak. Yapılan hizmetler dolayısıyla da müşterilerden daha düşük ücretler talep edilecek. 

Rekabetçi, esnek ve dinamik bir yapıya kavuşma hedefiyle hareket eden Türk Telekom bu kapsamda dünya çapındaki şirketlerin de tecrübelerinden yararlanacak. Kendi altyapısı ve deneyimi ile Türkiye'nin öncü bir şirketi haline gelen Türk Telekom artık dünya çapında büyümeye başlayacak.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.