ATO Başkanı Gürsel Baran oldu - Gürsel Baran kimdir?

Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimlerinde kazanan Gürsel Baran oldu. Osman Gökçek ile yarışan ve ATO Başkanlığına seçilen Gürsel Baran kimdir? Detaylar kamusaati.com adresimizde.

ATO Başkanı Gürsel Baran oldu - Gürsel Baran kimdir?
03 Aralık 2016 Cumartesi 14:40

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Seçimleri tamamlandı. İş dünyasının yakından takip ettiği seçimin galibi Gürsel Baran oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek ile başkanlık yarışına giren Gürsel Baran, sseçimi kazandı. Peki Gürsel Baran kimdir? 

İş dünyasının gözünün kulağının olduğu ATO seçimleri sona erdi. Osman Gökçek ve Gürsel Baran arasında yapılan ATO seçimininin galibi Gürsel Baran oldu.  Seçimlerde Gürsel Baran 100 oy alırken, Osman Gökçek 86 oy aldı. 

Gürsel Baran kimdir?

ATO başkanlığı seçimlerine adaylığı koyan Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın akrabasıdır.  Dost Boya'nın Genel Müdürü olan Gürsel Baran ATO Başkanlığına seçilmiştir. 

Dost Boya, 1981 yılında Suat Sait Baran tarafından inşaat malzemeleri satmak amacıyla şahıs şirketi olarak kuruldu. 80'li yılların ortalarına doğru boya çeşitlerine önem verilmeye başlandı. 1986 yılından itibaren Mashall Boya ve Vernik A.Ş. bayiliği alınması bu değişimi belirginleştirdi.

90'lı yılların ikinci yarısında bir çok radikal değişimler yaşandı. Şirket, aile şirketi yapısı korunmakla birlikte Limited Şirketi haline dünüştürüldü. Yeni dekorasyon ürünleri ithalatına başlandı ve bazı ithalatçı firmalar ile doğrudan işbirliğine girildi. Ayrıca dekorasyon sektörünün boya konuları dışında kalan bölümlerine de girildi. Böylelikle konut iç ve dış dekorasyonu konusunda bütüncül bir yapısı doğması sağlandı.

Osman Gökçek: "Herkese Teşekkür Ediyorum"

Seçimler sonrası Osman Gökçek, kameralar karşına geçip seçimi değerlendirdi. Gökçek, "Ben Meclis Üyesi olarak FETÖ ile ilgili mücadeleme devam edeceğim. Yakın zamanda bir seçim daha var. Her şeyin bu seçimde değişeceği kanısındayım. Herkese  teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.