Araç sahiplerine müjde! İndirim üstüne indirim!

Benzin ve motorine indirim yolda. PÜİS tarafından yapılan açıklamada benzin ve motorine indirim beklendiği açıklandı. Peki indirim ne kadar olacak? İşte detaylar...

Araç sahiplerine müjde! İndirim üstüne indirim!
04 Mayıs 2017 Perşembe 09:40

Araç sahiplerine müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Benzinde 8 kuruş, motorinde 10 kuruş indirim yolda...

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS), 5 Mayıs 2017 Cuma gününden geçerli olmak üzere benzin ve motorinde indirim beklendiğini açıkladı. Buna göre, benzinin pompa satış fiyatında 8 kuruş, motorinin pompa satış fiyatında ise 10 kuruş indirim bekleniyor.

PÜİS sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 5 Mayıs 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin pompa satış fiyatında 8 kuruş, motorinin pompa satış fiyatında ise 10 kuruş indirim beklenmektedir." ifadelerine yer verdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.