YÖK'ten kapatılan üniversitelerin tercih sürecine ilişkin sıkça sorulan sorular ve cevapları

YÖK, FETÖ operasyonları kapsamında kapatılan vakıf üniversitelerinin lisans ve önlisans programlarına tercih sürecinde sıkça sorulan sorular ve cevapları.

YÖK'ten kapatılan üniversitelerin tercih sürecine ilişkin sıkça sorulan sorular ve cevapları
29 Ağustos 2016 Pazartesi 14:31

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrasında başlatılan operasyonlar kapsamında birçok vakıf üniversitesi kapatıldı. Kapatılan üniversitelerde okuyan öğrencilerin diğer üniversitelere geçişleri için tercih hakkı getirildi. Peki tercih süreci nasıl olacak?

Yükseköğretim Kurumu (YÖK) 667 Sayılı KHK İle Kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumlarının Önlisans ve Lisans Programlarına Tercih Sürecinde Sıkça Sorulan Sorular ve Cevaplarını yayımladı. Bugün yayımlanan güncel soru ve cevaplar sayesinde öğrencilerin kafasındaki soru işaretlerinin netlik kazanması amaçlanıyor.

YÖK tarafından yayımlanan soru ve cevaplar için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.