YÖK'ten e-kayıt onayıyla ilgili flaş duyuru

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda 2016 ÖSYS e-kayıt işlemlerinin onayı hakkında önemli bir duyuru yaptı.

YÖK'ten e-kayıt onayıyla ilgili flaş duyuru
09 Eylül 2016 Cuma 14:49

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda 2016 ÖSYS e-kayıt işlemlerinin onayı için öğrencilere müjdeli haber verdi.

YÖK duyuruda 7 Eylül'de yapılan kurulda alınan karar doğrultusunda e-kayıt işlemleri için e-devlet kapısına girip kaydını tamamlamayanlar ile üniversitelerin ön kayıt ekranlarından bilgilerini girerek kayıt olan öğrencilerin işlemlerinin kabul edildiği açıkladı. Kaydı kabul edilen öğrencilerin yükseköğretim kurumuna başvurmaları yapmalarını söyledi.

YÖK DUYURUSU

"07.09.2016 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında, 2016 ÖSYS e-kayıt işlemlerinde e-devlet kapısına girip kaydını tamamlamayanlar ile üniversitelerin ön kayıt ekranlarından bilgilerini girerek kayıt olan öğrencilere yapılacak işlemler görüşülmüş, bu öğrencilerin kayıt işlemlerinin “kayıt yapılmış” olarak kabul edilmesi uygun görülmüştür. Bu öğrencilerin ilgili yükseköğretim kurumuna başvurmaları gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.