YÖK Başkanı Saraç, doktora bursu açıklaması - Artış yapıldı

YÖK Başkanı Yekta Saraç'tan müjdeli haber. Doktora bursunun miktarında artış yapıldığı duyuruldu. Doktora bursu ne kadar oldu? İşte Saraç'ın açıklaması...

YÖK Başkanı Saraç, doktora bursu açıklaması - Artış yapıldı
16 Mayıs 2017 Salı 14:03

2017 yılının eylül ayından itibaren verilecek olan doktora bursundaki miktar arttı. YÖK Başkanı Yekta Saraç, doktora bursu kapsamında öğrencilere ödenecek burs miktarının aylık bin 800 liraya çıkarıldığını bildirdi. Saraç'ın Twitter adresinde yaptığı ilk açıklamada "yeni YÖK olarak ülkenin öncelikli alanlarında doktoralı insan kaynağı ihtiyacını karşılamak için 100 tematik alanda 2 bin kişiye "100/2000 YÖK doktora bursu" vermekteyiz" dedi.

Saraç sosyal medyadaki açıklamasına şöyle devam etti:

"Bu yılın eylül ayından itibaren YÖK doktora bursu kapsamında eğitim alacak bursiyer öğrencilere ödenecek burs miktarı aylık bin 800 liraya çıkarıldı. Öğrencilerimiz adına çok mutluyuz. Ülkemizde her bin kişiye bir doktoralı insan hedefimiz için çalışmalarımız hızla devam ediyor."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.