YGS'ye girecek olan öğrencilere toplu taşıma ücretsiz

YGS sınavına girecek olan öğrenci ve görevlilere otobüs, Metrobüs, Halk Otobüsleri, Otobüs AŞ, Metro, Füniküler, Tramvay, Teleferik, Şehir Hatları Vapurları ile özel deniz motorları ücretsiz olacak.

YGS'ye girecek olan öğrencilere toplu taşıma ücretsiz
14 Şubat 2017 Salı 13:11

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek olan öğrencilere İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi müjdeli haberi verdi. 12 Mart 2017 Pazar günü YGS sınavına girecek olan öğrenciler ve görevliler toplu taşımaya ücret ödemeyecek. 

AK Parti ve CHP Grubu tarafından sunulan önerge mecliste oy birliği ile kabul edildi. Karara göre İstanbul'da hizmet veren İETT Otobüsleri, Metrobüs, Halk Otobüsleri, Otobüs AŞ, Metro, Füniküler, Tramvay, Teleferik, Şehir Hatları Vapurları ile özel deniz motorlarına öğrenci ve görevliler ücretsiz olarak binecek. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.