Yarın Okullar Tatil mi? 14 Şubat 2020 Cuma Kar Tatili olan İller

Kayseri'de ve diğer illerde Yarın Okullar tatil mi? 14 Şubat 2020 Cuma tatil olan iller, Kar yağışı sonrasında öğrenciler kar tatilini merak ediyor. Peki Yarın 14 Şubat 2020 Cuma hangi illerde okullar tatil olacak? Ankara, İstanbul, Bolu, Düzce, Kayseri, Yozgat, Sivas, Nevşehir, Ankara, Bingöl, Muş, Ardahan, Kars, Hakkari, Bitlis, Erzincan, Tunceli, Elazığ, ve Gümüşhane VAN, KARABÜK, ZONGULDAK, ORDU, GİRESUN, ŞIRNAK, KASTAMONU, ARTVİN, HAKKARİ, SAMSUN, BARTIN, SİİRT, ERZURUM, AKSARAY, BURSA, NİĞDE İllerin hava durumu ve en güncel gelişmelere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yarın Okullar Tatil mi? 14 Şubat 2020 Cuma Kar Tatili olan İller
Kamusaati
Kamusaati
13 Şubat 2020 Perşembe 19:17

Yarın Okullar Tatil mi? 14 Şubat 2020 Cuma Kar Tatili olan İller

Kayseri'de ve diğer illerde Yarın Okullar tatil mi? Kar yağışı sonrasında öğrenciler kar tatilini merak ediyor. Peki Yarın 14 Şubat 2020 Cuma hangi illerde okullar tatil olacak? Ankara,  İstanbul, Bolu, Düzce, Kayseri, Yozgat, Sivas, Nevşehir, Ankara, Bingöl, Muş, Ardahan, Kars, Hakkari, Bitlis, Erzincan, Tunceli, Elazığ, ve Gümüşhane VAN, KARABÜK, ZONGULDAK, ORDU, GİRESUN, ŞIRNAK, KASTAMONU, ARTVİN, HAKKARİ, SAMSUN, BARTIN, SİİRT,  ERZURUM, AKSARAY, BURSA, NİĞDE İllerin hava durumu ve en güncel gelişmelere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye geneline yurdu etkisi altına kar yağışı etkisini iyice hissettiren soğuk nedeniyle 14 şubat Çarşamba günü okulların tatil edildiğini illerin valilikleri tek tek açıklamaya devam ediyor. Birçok şehirde  valiliklerce eğitime ve öğretime ara verildiği açıklandı.

İşte o iller...

Valilik ve kaymakamlıktan kesin karar çıktıktan sonra yayınlamaya başlayacağız takipte kalın

Erzincan, Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan illerinde kar yağışı etkili olacağından bu iller için tatil haberi beklenmektedir.

14.02.2020 tarihinde kar tatili olan iller aşağıda listelenmiştir. Kar tatili haberleri geldikçe liste güncellenecektir.

HATAY

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın ara verildi. İlçede kar ve aşırı buzlanma tehlikesinden dolayı İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği 14 Şubat Cuma günü eğitime 1 gün ara verildi. Aynı zamanda hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacak

BİTLİS - 13 VE 14 ŞUBAT TATİL


 Bitlis il merkezi ve Tatvan ilçesinde kar yağışı ve kötü hava koşulları ve buzlanma sebebiyle okullar perşembe ve cuma günü olmak üzere 2 gün tatil edilmiştir

VAN- 13 VE 14 ŞUBAT TATİL

''Kötü hava koşulları nedeni ile il genelindeki ilk ve orta dereceli okullar, RAM'lar ve Halk Eğitim Merkezleri, Rehabilitasyonlar perşembe ve cuma günü olmak üzere 2 gün tatil edilmiştir.'' denildi.

SİİRT

Siirt Valiliği 14 Şubat'ta okulların tatil olduğunu duyurdu. Açıklamada "Siirt İl merkezi ve Merkeze bağlı köylerimizde; yoğun kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 14/02/2020 Cuma günü eğitime (1) gün süreyle ara verildi.
 
Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamileler de idari izinli sayılacaklardır." ifadelerine yer verildi.

 

GÜNCELLENİYOR...

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.