Yarın okullar tatil mi? 13 Şubat 2017 kar tatili

13 Şubat Pazartesi hangi illerde okullar tatil olacak? Kar yağışı gece yarısından itibaren etkisini gösterecek. Sinop, Zonguldak, Erzurum, Kars, Ağrı'da okullar tatil mi? Detaylar kamusaati.com adresimizde.

Yarın okullar tatil mi? 13 Şubat 2017 kar tatili
12 Şubat 2017 Pazar 20:40

Türkiye genelinde Meteoroloji tahminlerine göre kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Kar yağışının ülke genelinde etkili olması nedeniyle öğrenciler ve anne babalar 'tatil haberi gelecek mi' diye beklemeye başladı. 13 Şubat 2017 yani yarın okullar tatil olacak mı? İşte detaylar...

Yarın okullar tatil olacak mı?​

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre yurdun büyük bir bölümünde kar etkisini hafta içinde gösterecek. İstanbul'da yağması beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı. İstanbul'da çarşamba gününden sonra kar yerine yağmur etkili olacak.

Marmara'nın kuzey ve doğusu, Karadeniz (Çorum hariç) ile Konya, Akşehir, Erzurum, Ardahan, Kars, Van, Şırnak, Hakkari, Adıyaman ve Siirt çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar   yağışı, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Mardin ve Batman çevrelerinde ise  yağmur ve sağanak yağış bekleniyor.

Başkent Ankara'ya ise Çarşamba günü kar yağışının etkili olacağı tahmin ediliyor.

Henüz kar tatili haberine yönelik resmi açıklama yapılmadı. Yapıldığı anda haberimizden ulaşabilirsiniz.

 





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayberk - 7 yıl önce
Allah rızası için okular tatil olsun
Avatar
Merve kaya - 7 yıl önce
İnşAllah okullar tatildir
Avatar
Büsra kılıç - 7 yıl önce
Lütfen okulları tatil yapın lutfen