Takviye kurslarına başvurular uzatıldı

MEB tarafından düzenlenen ücretsiz takviye kursları için son başvuru günü 9 Ekim olarak belirlendi.

Takviye kurslarına başvurular uzatıldı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

21 Eylül'de başlayan Milli Eğitim Bakanlığı destekleme ve Yetiştirme Kursları 3 Ekim'den beri öğrencilerine ders vermeye devam ediyor. Bu kapsamda alınan başvurularda sona gelindi. 9 Ekim günü sona erecek başvurular için çok sayıda öğrencinin kaydı alınırken bu gün ve yarın kurs başvurularında yoğunluk olması bekleniyor. 

Kursa başvuruların Eğitim Bilişm Ağı şifreleri yardımıyla MEB sistemi üzerinden alınacağı belirtiliyor. Açık lise, lise ve diğer düzey eğitim kurumlarında okuyan öğrencilerle mezunların katılabildiği kurslarda çok sayıda öğrenciye takviye dersler verilecek.

400 bin derslikte verilecek dersler için çok sayıds öğretmen kaydı da alınırken çeşitli halk eğitim merkezlerinde de konuyla ilgili sınıflar oluşturuldu. Yapılan çalışmalarla tamamen ücretsiz bir şekilde çocukların ders görmesi sağlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.