Sivas'ta yarın okullar tatil mi? 23 Şubat Sivas'ta kar tatili var mı?

Türkiye genelini etkisi altına almaya başlayan kar yağışı şimdiden Sivas gibi illerde okulları tatil ettirmeye başladı bile. Yakında Ankara'ya doğru gelecek soğuk şimdiden bazı okullarda kar tatili olmasına sebep oldu. Peki Sivas'ta yarın okullar tatil mi?

Sivas'ta yarın okullar tatil mi? 23 Şubat Sivas'ta kar tatili var mı?
22 Şubat 2016 Pazartesi 15:28

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen verilere göre Tokat ve Sivas Valiliği bazı ilçelerde okulları 22 Şubat Pazartesi günü tatil etmişti. Peki 23 Şubat 2016 Salı günü Sivas'ta okullar tatil mi?

Bugün Yıldızeli ilçesinde okullar yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edilmişti. Okulların yarın da tatil edilmesi bekleniyor ancak Sivas Valiliği henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Sivas kar tatili ile ilgili Sivas Valiliği'nde herhangi bir resmi açıklama gelirse veya Sivas Valisi Âlim Barut tatille ilgili herhangi bir açıklama yaparsa Kamu Saati olarak bu haberi burada paylaşacağız. 

Sivas dışında bugün Tokat'ın bazı ilçeleriyle Ordu'da da kar tatili ilan edilmişti. 

Yoğun kar yağışının Tokat - Sivas karayolunu ulaşıma kapattığı da biliniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hilâl - 8 yıl önce
Bugün rezillik çektik servis zor giti yokusa cikamadi biz yürüyerek okula gidik vali amca bize bunları neden yaşatiyorsun tatil et yarın gene aynı şeyi yasamiyalim lütfen
Avatar
yusuf - 8 yıl önce
Aciyin bizlere dizimize kadar kar var nasil gideriz vali amaca ayaklatimiz donuyor aciyin
Avatar
uff - 8 yıl önce
vali amca nolur bize acı yarın okulları tatil et
Avatar
umut - 8 yıl önce
Vali amca bize aci
Avatar
sıla - 8 yıl önce
Lütfen yarın okullar tatil olsun vali amca
Avatar
sabanci lisesinden biri - 8 yıl önce
Böyle bi hizmet olamaz okullar tatil edilmedi kümbet tarafında kaldırımlar diz kapağına kadar kar var yoldan yuruyeelim dedik arabalardan çamur sıçradı hizmet kalitesi 0 tatilde yok oh ne güzel öğrenci uyuma yatağına sahip çık
Avatar
Zuhal - 8 yıl önce
Boşa zorlamayin tatil felan yok yapmazlar daha
Avatar
Muhammed - 8 yıl önce
Yarın tatil et ya