Şanlıurfa Siverek'te eğitime deprem engeli

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremin ardından artçı sarsıntıların hissedildiği Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde eğitime yarına kadar ara verildi.

Şanlıurfa Siverek'te eğitime deprem engeli
02 Mart 2017 Perşembe 16:48

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremin ardından artçı sarsıntıların hissedildiği Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde eğitime yarına kadar ara verildiği bildirildi.

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsat'ta meydana gelen depremin Siverek'te de hissedildiğini söyledi.

Yaşanan depremde can kaybı olmaması için dua ettiklerini belirten Kapanoğlu, "Siverek, Adıyaman'a çok yakın. O nedenle sarsıntıyı iyi hissettik. Öğrencilerimizin psikolojik olarak etkilenmemesi için ilçede eğitime yarına kadar ara verdik." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.