Samsun'da yarın okullar tatil olacak mı? 28 Aralık MEB Valilik kar tatili açıklaması

Samsun'da yarın okullar tatil mi? 28 Aralık Çarşamba Samsun'da kar yağışı bekleniyor. Peki MEB ve Valilikten kar tatili açıklaması yapıldı mı? 28 Aralık Çarşamba günü yarın Samsun'da eğitime ara verilecek mi? Meteorolojiden Samsun için hava durumu

Samsun'da yarın okullar tatil olacak mı? 28 Aralık MEB Valilik kar tatili açıklaması
27 Aralık 2016 Salı 22:17

Samsun'da bu akşamdan itibaren kar yağışı etkisini gösterecek. Meteoroloji uzmanları 28 Aralık 2016 Çarşamba günü Samsun'da etkili kar yağışının olacağını ifade etti. Peki 28 Aralık Çarşamba Samsun'da okullar tatil olacak mı? Binlerce öğrenci Valilik ve MEB'den yapılacak kar tatili açıklamasını bekliyor. Peki Kar tatili ile ilgili MEB ve Valilikten açıklama yapıldı mı? İşte detaylar.

Samsun'da okullar tatil mi?

Samsun'un Havza, Vezirköprü ve Ladik ilçelerindeki okullar, yoğun kar yağışı nedeniyle yarın (çarşamba) için bir gün tatil edildi.

Samsun'un Havza, Vezirköprü ve Ladik ilçelerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışının etkili olduğu bu 3 ilçede eğitime de ara verildi. 28 Aralık Çarşamba günü üç ilçede okulların tatil edildiği açıklandı. Bu bölgelerde kar yağışının gün boyu devam ettiği ve yüksek kesimlerde kar kalınlığının bir metreyi bulduğu belirtildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.