ÖSYM tarafından ALÜGS ile Hacettepe Üniversitesi'ne yerleştirilen öğrencilerin kayıtlar başladı

Hacettepe Üniversitesi, Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı, internet adreslerinden, ÖSYM tarafından ALÜGS ile yerleştirilen öğrencilerin kayıtlarının başladığını duyurdu. Konuya ilişkin detaylar haberimizde;

ÖSYM tarafından ALÜGS ile Hacettepe Üniversitesi'ne yerleştirilen öğrencilerin kayıtlar başladı
29 Eylül 2016 Perşembe 15:21

Hacettepe Üniversitesi, Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı, internet adreslerinden, ÖSYM tarafından ALÜGS ile Hacettepe Üniversitesi'ne yerleştirilen öğrencilerin kayıtlarının başladığını duyurdu.

Yapılan duyuruya göre, kayıtlar 29 Eylül- 4 Ekim 2016 tarihlerinde üniversitenin kayıt sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

Hacettepe Üniversitesi'nden yapılan duyuru şu şekilde;

ÖSYM tarafından ALÜGS ile Hacettepe Üniversitesi'ne yerleştirilen öğrencilerin kayıtları 29 Eylül - 4 Ekim 2016 tarihleri arasında üniversitemiz kayıt sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Konuyla ilgili YÖK duyurusu için  BURAYA TIKLAYINIZ.

Web sayfamız üzerinden yapılacak online kayıt işlem adımları için BURAYA TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.