ÖSYM Başkanlığı Sonuçları Geciktirdikçe Kadrolar Risk Altında!

ÖSYM Bakaşnlığı Sonuçları Geciktirdikçe Kadrolar Risk Altında! 2019/6 Kpss Neden Açıklanmıyor KPSS 2019/6 tercih sonuçları için tarih belli mi? ÖSYM KPSS 2019/6 sonuçları açıklandı mı?

ÖSYM Başkanlığı Sonuçları Geciktirdikçe Kadrolar Risk Altında!
Admin
Admin
05 Aralık 2019 Perşembe 13:58

ÖSYM Bakaşnlığı Sonuçları Geciktirdikçe Kadrolar Risk Altında!

ÖSYM Bakaşnlığı Sonuçları Geciktirdikçe Kadrolar Risk Altında! 2019/6 Kpss Neden Açıklanmıyor  KPSS 2019/6 tercih sonuçları için tarih belli mi? ÖSYM KPSS 2019/6 sonuçları açıklandı mı?

KPSS tercih sonuçlarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Herhangi bir açıklama geldiğinde haberimizde olacak.

En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak memur alımında  KPSS puan sıralamasına göre atama yapılacak. Her kadroya başvuru yapan adaylar sıralanacak ve KPSS 'si yüksek olan adayların ataması yapılacak,mülakat yapılmayacaktır.

ÖSYM Başkanlığı, 2.313 sözleşmeli pozisyonun yer aldığı, 2019/6 KPSS tercihlerine başvuran adayların tercih sonuçlarını hala açıklamadı. Tercihlere başvurular, 27 Kasım'da sona ermişti.

Mükerrer başvuru miktarı ne kadar artarsa, boş kalacak kadro sayısı o derece artacaktır.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.