Okullarda tam gün dönemi başlıyor

Milli Eğitim Bakanı Nabi AVcı katıldığı bir açılışta bütün okulların tam gün eğitim sistemine geçeceğini söyledi.

Okullarda tam gün dönemi başlıyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış törenlerine katılan Milli Eğiitm Bakanı Prof. Dr. Nabi vcı burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bakan Avcı konuşmasında okullarda tam gün eğitim döneminin başlayacağını ifade ederek bu kapsamda çalıştıklarını söyledi.

Son günlerde Mİlli Eğitim alanında yaşanan gelişmeleri değerlendiren Bakan Avcı bunun bir sessiz devrim olduğunu söyledi. Eskişehir'de tanıttığı Eğitim Bilişim Ağı'na değinen Avcı, bu sistemin dünyada tek olduğunu, alanında en iyi sistem olduğunu ifade etti. Bakan Avcı tüm okullarda tam gün eğitim dönemine geçileceğini de ifade etti.

Açılışa katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da imam hatip lielerinin önemine değinirken yeni dönemde eğitim sisteminde çok daha güzel gelişmelerin olacağını beklediklerini söyledi. Müezzinoğlu ayrıca 28 Şubat dönemine de değindi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.