MEB'den Kapsayıcı Eğitim Öğretmen Eğitimi Modülü Geliştirilmesi Programı Taslak Çerçeve Çalıştayı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Kapsayıcı Eğitim Öğretmen Eğitimi Modülü Geliştirilmesi Programı Taslak Çerçeve Çalıştayı yapıldı.

MEB'den Kapsayıcı Eğitim Öğretmen Eğitimi Modülü Geliştirilmesi Programı Taslak Çerçeve Çalıştayı
11 Mart 2018 Pazar 17:30

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından "Kapsayıcı Eğitim Öğretmen Eğitimi Modülü Geliştirilmesi Programı Taslak Çerçeve Çalıştayı" yapıldığına ilişkin açıklama yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığınca, UNICEF işbirliği ve Erciyes Üniversitesi koordinatörlüğünde, başta dezavantajlı çocuklar olmak üzere tüm çocuklara hizmet sunan eğitim personeli kapasitesini güçlendirmeyi ve her çocuğun kaliteli kapsayıcı bir eğitime erişmesini hedefleyen “Kapsayıcı Eğitim Öğretmen Eğitimi Modülü Geliştirilmesi” programı yürütülmektedir.

Bu program kapsamında 26 Şubat-1 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul’da, taslak modül içeriklerinin değerlendirilmesi amacıyla taslak çerçeve çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 18 öğretmen ve 5 okul idarecisi ile ülkemizin farklı bölgelerinden alanın uzmanı olan 7 akademisyen katıldı.

MEB'in konuya ilişkin açıklamasına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.