MEB 54 Bin 185 okulun Hizmet Puanını güncelledi

MEB, Şubat ayı Tebliğler Dergisi'ni yayımladı. MEB, Şubat ayı Tebliğler Dergisinde yayımladığı yeni listeyle 54 bin 185 okulun hizmet alanı tablosunu güncelledi. Ayrıca okutulacak ders kitaplarında da düzenlemeler yapıldı.

MEB 54 Bin 185 okulun Hizmet Puanını güncelledi
10 Şubat 2017 Cuma 20:07

MEB, Şubat ayı Tebliğler Dergisi'ni yayımladı. MEB, Şubat ayı Tebliğler Dergisinde yayımladığı yeni listeyle 54 bin 185 okulun hizmet alanı tablosunu güncelledi. Ayrıca okutulacak ders kitaplarında da düzenlemeler yapıldı.

Hizmet puanları, hizmet alanlarına göre belirlendiğinden, il ve ilçelerin hizmet alanlarının yeniden belirlenmesi, sadece zorunlu hizmeti değil hizmet puanlarını da etkilemektedir.

Ocak 2017 tarihli ve 2712 sayılı Tebliğler Dergisi’nde duyusu yapılan “2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Okutulacak İlköğretim ve Ortaöğretim Ders Kitapları” listesinde yer alan Türkçe 4 Ders Kitabı, Öğrenci Çalışma Kitabı ve Öğretmen Kılavuz Kitaplarının yazar ve yayınevleri aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.



Aşağıda yazar/yazarları ve yayınevi belirtilen ders kitapları, Ocak 2017 tarihli ve 2712 sayılı Tebliğler Dergisi’nde duyusu yapılan “2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Okutulacak İlköğretim ve Ortaöğretim Ders Kitapları” listesinden çıkartılmıştır.



İŞTE MEB'İN RESMİ ONAYI VE GÜNCELLENEN LİSTE

''T.C.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü


Sayı : 68898891/903.02/191999 05/01/2017
Konu : Hizmet Alanları

BAKANLIK MAKAMINA

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 38 inci maddesinin 4 üncü fıkrası ile 39 uncu maddesinin 3 üncü fıkrası gereğince, eğitim-öğretime yeni açılan ya da dönüştürülen eğitim kurumları ile bulundukları yerleşim yerinin idari bağlılığının ve benzeri nedenlerle hizmet alanının değişmesi uygun görülen eğitim kurumlarının Valiliklerce elektronik ortamda yapılan tekliflerinin değerlendirilmesi sonucunda hizmet alanları yeniden belirlenmiştir.

Tebliğler Dergisinde de yayımlanmak üzere; hizmet bölgesi, hizmet alanı, hizmet puanı ve yerleşim yeri değiştirilen eğitim kurumları ile diğer eğitim kurumlarının ekli listede belirtildiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği eki Ek-2 Hizmet Alanları ve Hizmet Puanları Çizelgesinde yer alması hususunda;

Olurlarınıza arz ederim.

Hamza AYDOĞDU 
Genel Müdür''


Şubat ayı Tebliğler Dergisi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.