Kütahya, Çankırı, Düzce'de okullar tatil mi? MEB Valilik kar tatili açıklaması

29 Aralık Perşembe günü Kütahya, Çankırı, Düzce'de kar esaretine girecek. Peki Kütahya, Çankırı, Düzce'de yarın okullar tatil olacak mı, Valilik ve İL MEM'den kar tatili açıklaması yapıldı mı?Kar tatili ile ilgili son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kütahya, Çankırı, Düzce'de okullar tatil mi? MEB Valilik kar tatili açıklaması
28 Aralık 2016 Çarşamba 20:48

Kütahya, Çankırı ve Düzce'de okullar tatil mi?

Kütahya'da yarın okullar tatil mi? Kar yağışı Kütahya merkez ve ilçelerinde etkili bir şekilde devam ediyor. Binlerce öğrenci, 'okullar tatil olacak mı?' diye merak ediyor. Kütahya'da eğitime ara verilecek mi? Kütahya Valiliği ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı mı? Kar tatili ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

29 Aralık Perşembe günü İstanbul ve Ankara başta olmak üzere, Konya, Yalova, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Kütahya, Düzce, Uşak, Afyon, Isparta, Burdur, Manisa, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Bilecek, Bolu, Karabük, Sakarya, Kastamonu, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Yozgat ve Malatya illerinde yoğun kar var.

Kütahya ve Düzce'de kar yağışı devam ederken, öğrenciler kar tatili olup olmayacağını merak ediyor. Valilikve MEB'den kar tatili ile ilgili henüz resmi açıklama yapılamadı. Kütahya ve Düzce'de okulların tatil olması ile ilgili açıklama yapıldığında haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Kütahya ve Düzce valiliği kar tatili kararı aldığı anda bu haberde bulacaksınız. 

ÇANKIRI'DA 1 GÜN TATİL

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verilecek. Ilgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ilçede etkili kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime yarın ara verileceği kaydedildi.
 

Çankırı hava durumu



Kütahya hava durumu

Düzce hava durumu


 



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ee - 7 yıl önce
gg