İşte okullarda dağıtımı gecikecek ders kitaplarının listesi!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafında okullarda ücretsiz dağıtılan kitaplardan bazılarının dağıtımı gecikecek. İşte dağıtımı gecikecek ders kitaplarının listesi...

İşte okullarda dağıtımı gecikecek ders kitaplarının listesi!
19 Eylül 2016 Pazartesi 08:45

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından okullarda ücretsiz dağıtımı yapılan kitaplardan bazılarının dağıtımı bu yıl belirtilen sürede tamamlanamayacak. Program değişikliği, kitapların incelemeye alınması, ihale sürecinin uzun olması ve benzeri nedenlerle bazı ders kitapları dağıtım noktalarına belirtilen sürede yetişmeyecek. MEB, milli eğitim müdürlüklerine "Ücretsiz Ders Kitaplarının Teslim Alınması ve Dağıtılması" konulu yazı gönderdi. 

MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yazıda şu ifadelere yer verildi:

"2016-2017 eğitim-öğretim yılında resmi ve özel okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere ücretsiz olarak verilmekte olan ders kitaplarının öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetine sunulmasında yapılacak iş ve işlemler ilgi yazıda ayrıntılı olarak açıklanmıştır.

İlgi yazıda, ders kitaplarının en geç 22 Ağustos 2016 tarihi itibariyle dağıtım noktası il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine teslim edileceği belirtilmiştir. Ancak, program değişikliği, kitapların incelemeye alınması, ihale sürecinin uzun olması ve benzeri nedenlerle Bakanlık (MEY) yayını ders kitaplarının bir bölümünün dağıtım noktalarına teslimi belirtilen tarihe kadar yetişmeyecektir.

Bakanlık (MEY) yayını ders kitapları ve öğretim materyallerinin dağıtım noktalarına teslim edileceği en son tarihleri gösteren liste ekte gönderilmiştir.

Konu hakkında dağıtım noktası ilçe milli eğitim müdürlüklerinin ivedilikle bilgilendirilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim."


















Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.