İstanbul'da okullar yarın da tatil edildi- Son dakika Valilik açıklaması

İstanbul Valiliğinden yapılan son dakika açıklamasıyla öğrencileri sevindirecek müjdeli haber geldi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle 10 Ocak 2017 Salı günü okullar tatil edildi.

İstanbul'da okullar yarın da tatil edildi- Son dakika Valilik açıklaması
09 Ocak 2017 Pazartesi 17:32

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada artan kar yağışı, ara yollardaki tıkanma ve buzlanma nedeniyle eğitim-öğretime yarın (10 Ocak 2017 Salı) 1 gün daha ara verildiği duyuruldu.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada artan kar yağışı, ara yollardaki tıkanma ve buzlanma nedeniyle eğitim-öğretime yarın (10 Ocak 2017 Salı) 1 gün daha ara verildiği duyuruldu. Valilikten yapılan açıklama şöyle;

''Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre; ilimizde devam eden ve artması beklenen kar yağışının bugün gece saatlerine kadar etkisini sürdüreceği öngörülmektedir.

Yoğun kar yağışı neticesinde meydana gelen kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak, herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla tüm resmî ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine 10 Ocak 2017 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür.

Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaktır.''

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.